گروه: اخبار دانشگاه

مرکز مشاوره و هدایت تحصیلی حضوری و غیرحضوری در رامسر راه‌اندازی شد .

کد خبر: 709 تاریخ انتشار: 1399/6/20

همزمان با ثبت‌نام کاردانی و کارشناسی بدون آزمون (بر اساس سوابق تحصیلی) دانشگاه آزاد اسلامی و به‌منظور ارائه خدمات مشاوره تحصیلی به داوطلبان واجد شرایط ثبت‌نام در دانشگاه، دفتر مشاوره و هدایت تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در این واحد راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده خدمات مشاوره و راهنمایی داوطلبان ورود به دانشگاه و همچنین راهنمایی انتخاب رشته دانش آموزان پایه دهم جهت ادامه تحصیل در هنرستان فنی و حرفه ای سما، از اول شهریور تا پایان مهر ماه 1399 بصورت رایگان توسط مدیران گروه و اعضای هیأت علمی این واحد دانشگاهی ارائه خواهد شد.

مرکز مشاوره و هدایت تحصیلی حضوری دانشگاه آزاد اسلامی رامسر در طبقه سوم ساختمان آموزشی ( مرکز رشد واحدهای فناور) این دانشگاه راه‌اندازی شده و از روز شنبه اول شهریورماه هر روزه از ساعت 9 الی 13  پاسخگوی نیاز مراجعه کنندگان خواهد بود.

برای مشاهده لیست افراد جهت مشاوره حضوری و غیرحضوری بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

/userfiles/file/list.jpg

برچسب‌ها : انتخاب رشته - حضوری - غیرحضوری - مرکز مشاوره