گروه: اخبار دانشگاه

تیم دانشگاه آزاد اسلامی رامسر قهرمان مسابقات بتن پر مقاومت شد.

کد خبر: 580 تاریخ انتشار: 1398/3/1

تیم های بتن دانشجویان رشته عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در مسابقات بتن پرمقاومت دانشکده فنی و حرفه ای ملاصدرا خوش درخشیدند.

به گزارش روابط عمومی ، چهار تیم بتن شرکت کننده گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در مسابقات  ساخت بتن پر مقاومت که برای اولین بار به میزبانی دانشکده فنی و حرفه ای ملاصدرا  رامسربرگزار شد با راهنمایی دکتر پورامینیان و دکتر صدری نژاد مقام های اول ، سوم، پنجم و سیزدهم مسابقات را به خود اختصاص دادند.

تیم پارسه متشکل از هدیه ساسان پور، موسی عسگر زاده، محدثه کاکویی با 624 کیلوگرم بر سانتی متر مربع قهرمان مسابقات، تیم بالاساز متشکل از حسین رزمی و سپیده آقاجانی با 600 کیلوگرم بر سانتی متر مربع مقام سوم ، تیم ترا 100 که از عبدالرضا خان آرمویی ،امیر حسین حسین پور و ایمان فلکی تشکیل شده است با 582 کیلوگرم بر سانتی متر مربع مقام پنجم و تیم آزاد بتن متشکل از علی صادقی ، محمدرضا جنت امانی، محمدعلی خبازیان با 495 کیلوگرم بر سانتی متر مربع مقام سیزدهم این دوره از مسابقات را کسب نمودند.

برچسب‌ها : قهرمان - مسابقات بتن - واحد رامسر