گروه: اخبار دانشگاه

اردوی مطالعاتی دانش آموزان شهرستان رامسر در نوروز ۹۸ در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.

کد خبر: 539 تاریخ انتشار: 1397/12/11

جلسه هماهنگی دومین دوره برگزاری اردوی مطالعاتی نوروزی دانش آموزان شهرستان رامسر با حضور مسئولین اداره آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر؛ پس از اجرای موفق اردوی مطالعاتی نوروزی سال ۱۳۹۷ در این واحد دانشگاهی، بنا به درخواست اداره آموزش و پرورش شهرستان رامسر این دوره برای دومین سال متوالی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار می گردد.

در این جلسه معاون آموزش و پرورش رامسر ضمن تقدیر و تشکر از همکاری همه جانبه دانشگاه آزاد رامسر در سال ۹۷، عنوان کرد: همه دانش آموزان شرکت کننده در اردوی امسال، در آزمون سراسری پذیرفته شدند.

اردوی مطالعاتی نوروزی دانش آموزان که ویژه پایه های دوازدهم و پیش دانشگاهی در رشته‌های ریاضی، تجربی و انسانی است با بهره گیری از فضا‌های مطالعاتی مجهز  دانشگاه آزاداسلامی واحد رامسر، از ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ لغایت ۱۱ فروردین سال ۱۳۹۸ همه روزه از ساعت ۷:۳۰  الی ۲۱:۰۰ برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها : آموزش و پرورش - دانش آموزان - مطالعات نوروزی - واحد رامسر