گروه: اخبار دانشگاه

برگزاری مانور امداد و نجات هلال احمر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 468 تاریخ انتشار: 1397/8/14

به مناسبت هفته پدافند غیر عامل ، مانور امداد و نجات هلال احمر با همت معاونت دانشجویی فرهنگی ، کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه و همکاری جمعیت هلال احمر شهرستان رامسر در محوطه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ، این مانور که با حضور هاتف باقرسلیمی رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ، سرهنگ ساجدی جانشین فرماندهی انتظامی رامسر، اعضای هیئت رئیسه ، کارکنان، استادان و دانشجویان این واحد دانشگاهی برگزار شد با هدف آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با انجام عملیات راپل، صعود و فرود اضطراری، مهار آتش ، انتقال مصدوم از نقاط مرتفع و اسکان اضطراری می باشد.

گفتنی است این مانور همه‌ساله در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در راستای آشنایی دانشجویان با این‌گونه عملیات های امداد و نجات برگزار می‌شود.

برچسب‌ها : امداد و نجات - مانور - هلال احمر - واحد رامسر