گروه: اخبار دانشگاه

حضور گسترده دانشگاهیان واحد رامسر در راهپیمایی 13 آبان

کد خبر: 467 تاریخ انتشار: 1397/8/13

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با شرکت در مراسم باشکوه راهپیمایی 13 آبان، یاد شهدا را گرامی داشته و با آرمان های والای امام راحل (ره) و شهیدان انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، راهپیمایی یوم الله 13 آبان همچون سالهای گذشته با حضور گسترده اقشار مردم به ویژه دانشگاهیان  در شهرستان  رامسر برگزار گردید.

اعضای هیات رئیسه، استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر همگام و همراه با سایر مردم با شرکت در راهپیمایی یوم الله 13 آبان، به آتش کشیدن پرچم آمریکا و اسرائیل و با سر دادن شعارهای " مرگ بر استکبار " ، " مرگ بر آمریکا " ، " مرگ بر اسرائیل " ، " مرگ بر آل سعود " و " مرگ بر ضد ولایت فقیه " بار دیگر با آرمان های امام ، رهبری و شهدا تجدید میثاق کردند.

برچسب‌ها : حضور - راهپیمایی 13 آبان - واحد رامسر