گروه: اخبار دانشگاه

فراخوان پذیرش در مرکز رشد و کارآفرینی

کد خبر: 408 تاریخ انتشار: 1397/4/20

فراخوان جذب و پذیرش ایده‌های مبتنی بر نوآوری با رویکرد اقتصادی، محوریت تیم کاری مناسب و برنامه کاری مناسب

مرکز رشد واحد های فناور و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر  با هدف ایجاد فضای لازم جهت رشد و گسترش واحدهای فناور، حمایت از تولید مبتنی بر فناوری ، کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت، تجاری‌سازی دستاورد تحقیقاتی و همچنین توسعه شبکه همکاری بین بخش‌های تحقیقاتی و محیط کسب و کار، تولید، اشتغال و توسعه شرکت های دانش بنیان از کلیه علاقه مندان، صاحبان ایده، موسسات خصوصی، واحدهای تحقیق و توسعه صنایع، شرکت‌های در حال تاسیس، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان، مخترعین و ... دعوت به همکاری می نماید.

نکته: پس از دریافت کاربرگ درخواست پذیرش، شورای مرکز رشد نسبت به بررسی و داوری طرح پیشنهادی اقدام می نماید. در صورت تایید، جهت استقرار به عنوان هسته و یا واحد فناوری اقدام خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت کاربرگ های مورد نیاز از منوی "مرکز رشد و کارآفرینی" اقدام نمایید.

حداکثر زمان ارسال کاربرگ: 20/5/97

آدرس ایمیل: Roshd@iauramsar.ac.ir

با توجه به زمان و ظرفیت محدود هرچه سریعتر اقدام نمایید.

برچسب‌ها : اختراع - ایده - پذیرش - فراخوان - کارآفرینی - مرکز رشد