گروه: اخبار دانشگاه

بازدید دانش آموزان تنکابنی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 337 تاریخ انتشار: 1396/12/7

به مناسبت روز مهندس و به منظور افزایش تعامل بین دانشگاه و آموزش و پرورش و آشنایی با محیط علمی و دانشگاهی، دانش آموزان دبیرستان پیشگامان شهرستان تنکابن از امکانات، ظرفیت ها و توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر بازدید به عمل آورند.

به مناسبت روز مهندس و به منظور افزایش تعامل بین دانشگاه و آموزش و پرورش و آشنایی با محیط علمی و دانشگاهی، دانش آموزان دبیرستان پیشگامان شهرستان تنکابن از امکانات، ظرفیت ها و توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر بازدید به عمل آورند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ،دانش آموزان دبیرستان پیشگامان شهرستان تنکابن پس از ورود به دانشگاه از کتابخانه ، سالن سینما سایت کامپیوتر و سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی بازدید نمودند. در ادامه مدیران گروههای آموزشی و استادان دانشگاه به منظور آشنایی دانش آموزان با ویژگی‌های دانشگاه، نحوه پذیرش دانشجو، چشم‌انداز و آینده شغلی فارغ التحصیلان در هر کدام از رشته‌های تحصیلی، توضیحاتی را ارایه نموده اند تا این عزیزان  بتوانند با تامل و آگاهی بیشتر روی تحصیل در دانشگاه و آینده شغلی خود فکر کنند.
گفتنی است هدف از این بازدید آشنایی با امکانات آموزشی و پژوهشی و ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر و ایجاد انگیزه برای ادامه تحصیل در سطوح دانشگاهی و انتخاب واحد رامسر بعنوان یکی از اولویت های تحصیل می باشد.

برچسب‌ها : امکانات - بازدید - پیشگامان - دانش آموزان