گروه: اخبار دانشگاه

مسئول امور فرهنگی واحد رامسر: حماسه ۹دی آبروی بر باد رفته ی فتنه گران را بازنخواهد گرداند.

کد خبر: 292 تاریخ انتشار: 1396/10/9

حجت الاسلام دکتر علی راستگو مسئول امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر و نائب رئیس شورای روحانیت این شهرستان با گرامیداشت حماسه 9 دی سال 88 گفت: یوم الله نهم دی‌ماه ۸۸ تجلی بصیرت، دشمن‌شناسی، ولایتمداری و حضورانقلابی به هنگام ملت بزرگ ایران در صحنه‌های نیاز و هنگامه‌ ی خطر و سرنوشت‌ساز است

به گزارش روابط عمومی، حجت الاسلام راستگو روز شنبه 9 دی ماه در جمع شماری از استادان، کارکنان و دانشجویان واحد رامسر گفت: در فتنه ۸۸ علیرغم خیانت های دشمنان دانا و عده ای شِبهِ خواص نادان وفریب خورده وخسارتهای متعدد ناشی ازآن،ملت انقلابی و بصیر ایران اسلامی هیچگاه از آرمان‌ها و اصول بنیادین نظام  مقدس جمهوری اسلامی، یعنی اطاعت از ولایت مطلقه فقیه،وتبعیت ازقانون اساسی،که ثمره خون شهیدان وجانفشانی ایثارگران عزیزومنشاء اقتدارایران سربلند است،کوتاه نیامدند.

وی گفت : در سال 88 بزرگترین تراز دموکراسی جهان در جمهوری اسلامی ایران رخ داد و آن هم حضور 85 درصدی مردم در پای صندوق های رأی برای انتخاب ریاست جمهوری بود.

راستگو در ادامه به آثار و پیامدهای مخرب فتنه ۸۸ اشاره کرد و گفت : در این فتنه دشمنان به دنبال مخدوش کردن وجاهت دموکراتیک نظام جمهوری اسلامی، ایجاد شکاف در اتحاد و همبستگی ملی، تخریب چهره ی نهادها، شخصیت‌ها و مراکز قانونی نظام اسلامی و... بودند.

وی با بیان اینکه حضورمیلیونی و دشمن‌شکن ملت بصیر ایران در حماسه ۹ هیچ‌گاه رنگ وبوی انتخاباتی به خود نگرفت، افزود: حضور حماسی مردم در ۹دی، بیش از پیش اقتدار، صلابت و استحکام درونی گفتمان انقلاب اسلامی را به رخ جهانیان کشید و ثابت نمود که هیچ خدعه و تزویری قادر به قطع کردن پیوند ناگسستنی اعتقادی و التزام عملی مردم به اسلام وارکان نظام اسلامی نیست.

برچسب‌ها : حضورمیلیونی مردم - حماسه 9 دی - ولایتمداری - یوم الله 9 دی