گروه: اخبار دانشگاه

حضور دانش آموزان ممتاز تنکابن و رامسر در همایش فیزیک واحد رامسر

کد خبر: 156 تاریخ انتشار: 1396/3/31

در آستانه کنکور سراسری، به منظور آشنایی داوطلبان با رشته های دانشگاهی و با هدف آماده‎سازی دانش‎آموزان و داوطلبین کنکور سراسری سال 96، همایش فیزیک، روز چهارشنبه 31 خرداد در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، بررسی، تحلیل و آموزش 100 سؤال فیزیک کنکور سراسری با حضور دانش آموزان دبیرستان ها و کانون های قلم چی شهرستان های تنکابن و رامسر، عموم علاقه‌ مندان و داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 با تدریس دکتر محتشم خانی عضو هیأت علمی واحد رامسر در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

این همایش با هدف ارتقای آگاهی دانش‎آموزان از کنکور و افزایش بهره‎وری درسی داوطلبان، آشنایی با مباحثی همچون تست زنی، روش‎های صحیح مطالعه، مدیریت زمان و آسیب‎های مطالعه برگزار گردید.

برچسب‌ها : دانش آموزان - کنکور سراسری - همایش فیزیک