تمدید حکم فرمانده پایگاه مقاومت بسیج شهید خلعتبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به مدت۲سال

کد خبر: 845 تاریخ انتشار: 1400/10/4
حکم مسئولیت آقای مجید زمانی فرمانده پایگاه مقاومت بسیج شهید خلعتبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر و تائید آن از سوی مراجع ذیصلاح و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان رامسر به مدت ۲ سال دیگر تمدید گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، سرهنگ دوم پاسدار محمدرضا خمسیه و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رامسر، حکم مسئولیت آقای مجید زمانی فرمانده پایگاه مقاومت بسیج شهید خلعتبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر را به مدت ۲ سال دیگر تمدید کرد.

سرهنگ دوم پاسدار محمدرضا خمسیه در حکم مسئولیت مجید زمانی،  جهاد در راه خدا، تلاش در جهت تحقق عملی شعار سال، اهتمام به برگزاری باشکوه مناسبت ها و برنامه ریزی برای اجرای برنامه های فرهنگی جهت ترویج روحیه ایثارگری و انقلابی در قشر کارمند و... تاکید نموده است.

خبرهای مرتبط

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

.