کد خبر: 843 تاریخ انتشار: 1400/10/4
به مناسبت هفته پژوهش کارگاه آموزشی با عنوان رهیافت های احتمالاتی در مهندسی سازه های عمرانی با تدریس دکتر مجید پورامینیان در واحد رامسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به مناسبت هفته پژوهش كارگاه آموزشي با موضوع رهیافت های احتمالاتی در مهندسی سازه های عمرانی با تدریس دکتر مجید پورامینیان استادیار و عضو هیئت علمی گروه عمران در سالن سینما این واحد دانشگاهی برگزار گردید .

دکتر مجید پور امینیان در این کارگاه‌ به معرفي مفهومي روش هاي طراحي سازه ها شامل تنش مجاز و ضرايب بار ، مقاومت به بررسي منشا عدم قطعيت هاي بار و مقاومت سازه پرداخت.

وی در ادامه كاربرد نرم افزار اكسل در طراحي احتمالاتي سازه هاي ساده تر بعنوان مثال آموزشي و كاربرد نرم افزار انسيس در طراحي احتمالاتی پیچیده تر را بطور کامل تشریح نمود.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

.

آمار بازدید       امروز: 21    ديروز: 1551    اين ماه: 45338    تاکنون : 2821164