کارگاه آموزشی آشنایی با بتن های تراوا

کد خبر: 842 تاریخ انتشار: 1400/9/30
کارگاه آموزشی آشنایی با بتن های تراوا با تدریس دکتر ایمان صدری نژاد

دکتر ایمان صدری نژاد عضو هیأت علمی گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در کارگاه آموزشی که به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد به بیان روش های آشنایی با بتن های تراوا پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، دکتر ایمان صدری نژاد در کارگاه آموزشی آشنایی با بتن های تراوا، این مدل بتن را اینگونه تعریف نمود: اصطلاح "بتن تراوا" معمولاً یک ماده با اسلامپ تقریباً صفر و دانه بندی باز را توصیف می کند که از سیمان پرتلند، سنگدانه درشت، سنگدانه های ریز (کم یا بدون)، مواد افزودنی و آب تشکیل شده است.

وی افزود: چرخه بازاریابی الکترونیکی براساس چهار محور تدارکات ، ارتباطات ،روابط متقابل و خدمات پس از فروش بنا نهاده شده است. در فاز تدارکات نیازهای مشتریان و خواسته ای آنان به همراه جذابیت های بازار و رقبا، تعیین می گردد و  در فاز ارتباطات ، ترجیحات مشتری آغاز  شده و  برای شرکت ضروری است که بداند، در ارتباط با پیشنهاد مشتری یا خواست وی چه کاری باید انجام دهد.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور واحد رامسر در پایان در خصوص کاربرد بتن های تروا گفت: از بتن تراوا بیشتر برای روسازی پارکینگ ها ، لایه های زهکشی سخت در زیر محوطه بیرونی مراکز خرید، کف گلخانه ها، کف محوطه باغ وحش و انبار حیوانات و غرفه ها ، خاکریزهای پل و .... استفاده می گردد.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

.

آمار بازدید       امروز: 1458    ديروز: 1807    اين ماه: 45224    تاکنون : 2821050