دیدار مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با خانواده های شهدا به مناسبت هفته بسیج

کد خبر: 828 تاریخ انتشار: 1400/9/4

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، همزمان با فرا رسیدن هفته بسیج و در راستای منویات مقام معظم رهبری در تکریم خانواده معظم شهدا، هیات رییسه و مسئولین بسیج اساتید و کارکنان و مسئول امور شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر صبح امروز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی(ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و تجدید میثاق با شهدای جنگ تحمیلی با خانواده های شهیدان مجتبی قربانی و محمدرضا نژاد دیدار و گفتگو کردند.

شهید مجتبی قربانی و شهید محمدرضا نژاد از شهدای جنگ تحمیلی شهرستان رامسر بودند که به ترتیب در منطقه سردشت و عملیات کربلای ۶ به شهادت رسیدند.

در این دیدار لوح سپاسی به رسم یادبود از طرف دانشگاه آزاد اسلامی به خانواده این شهیدان والامقام تقدیم شد.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

.

آمار بازدید       امروز: 686    ديروز: 1473    اين ماه: 55615    تاکنون : 2740160