حجتی‌نیا: عزت و اقتدار کشور ثمره مجاهدت و ایثارگری شهداست

کد خبر: 827 تاریخ انتشار: 1400/9/4
رئیس ستاد تیپ مهندسی ۴۵ جوادالائمه تأکید کرد: عزت و اقتدار امروز کشور ثمره مجاهدت، ایثارگری و خون پاک شهدای انقلاب اسلامی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی رامسر، به‌مناسبت هفته بسیج و همت معاونت فرهنگی دانشجویی (کارکنان، استادان و دانشجویی) دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، وبینار حضوری و مجازی با عنوان «بسیج، دفاع و امنیت» با سخنرانی جمشید حجتی‌نیا رئیس ستاد تیپ مهندسی ۴۵ جوادالائمه در جنگ تحمیلی در این دانشگاه برگزار شد.

رئیس ستاد تیپ مهندسی ۴۵ جوادالائمه در این وبینار گفت: عزت و اقتدار امروز کشور ثمره مجاهدت، ایثارگری و خون پاک شهدای انقلاب اسلامی است که در مسیر دفاع از کیان نظام به درجه رفیع شهادت، جانبازی و آزادگی دست یافتند و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران نیز در این اجر عظیم شریک هستند.

حجتی‌نیا افزود: امام خمینی(ره) درخت طیبه‌ای را به‌نام بسیج کاشت که شاخه‌های این درخت هر کدام شهید سلیمانی‌ها شدند و امام خمینی(ره) مکرر اعلام می‌کرد که از خدا می‌خواهم که مرا در روز قیامت با بسیجیانم محشور گرداند.

وی در بیان خصایص و ویژگی‌های امام خمینی(ره) مطرح کرد: امام خمینی(ره) در عرفان، سیاست، فقه، فلسفه و علم امام واقعی بود، ثمره درختی که امام راحل در ۵ آذر سال ۱۳۵۸ به‌عنوان بسیج در انقلاب عظیم اسلامی کاشت امروز تشکیل ارتش‌های حشدالشعبی در عراق، دفاع وطنی در سوریه، حماس در فلسطین، انصارالله در یمن و ارتش حزب‌الله در لبنان، فاطمیون، زینبیون و حیدریون است.

عزت و اقتدار کشور ثمره مجاهدت و ایثارگری شهداست

به گزارش آنا، در پایان شرکت‌کنندگان این وبینار پس از قرائت فاتحه، غبارروبی و عطرافشانی مزار دو شهید گمنام ضمن گرامیداشت هفته بسیج بار دیگر با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی و شهدای جنگ تحمیلی تجدیدمیثاق کردند.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

.

آمار بازدید       امروز: 762    ديروز: 1473    اين ماه: 55691    تاکنون : 2740236