کارگاه آموزشی تهدید های تخلیه تلفنی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

کد خبر: 826 تاریخ انتشار: 1400/9/2
کارگاه آموزشی تهدیدهای تخلیه تلفنی، ویژه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در روز دوشنبه یکم آذرماه در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، با توجه به اهميت موضوع جاسوسي تلفني از راه تخليه تلفني با پوشش هاي گوناگون و استفاده از شيوه هاي متفاوت براي جمع آوري اطلاعات مربوطه، با همت دفتر توانمندسازی و آموزش های کاربردی با هدف افزايش سطح آگاهي کارکنان دانشگاه، دوره آموزشي توجيهي با عنوان تهدیدهای تخلیه تلفنی با تدریس مسئول حراست واحد در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد.

مسئول حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ضمن بیان اهمیت افزایش آگاهی کارکنان در خصوص شگردهای جاسوسی و تخلیه اطلاعاتی با توجه به فعالیت آزادانه عوامل سرویس‌های اطلاعاتی دشمن برای کسب هر گونه خبر و اطلاعات هر چند کوچک و ناچیز گفت: رعایت مسائل حفاظتی و امنیتی در امورات شغلی توسط کارکنان هر سازمان در تمامی زمینه‌ها ضرورت دارد. يكي ازآسان ترين و كم خطرترين شيوه ها براي كسب اطلاعات به صورت مخفيانه استفاده از ابزار فني و مخابراتي مثل تلفن، فاكس،تلكس ،اينترنت و نرم افزارهای اجتماعی بوده که ساده ترين و كم هزينه ترين آن استفاده از تلفن همراه است.

وی در این کارگاه هشت ساعته در خصوص مباحث تخلیه تلفنی، اهداف دشمن از تخلیه تلفنی ، روشهای جمع آوری پنهان، امتیازات جاسوسی به شیوه تخلیه تلفنی، شگردهای منافقین برای تخلیه تلفنی، راههای جلوگیری از تخلیه تلفنی، توصیه های حفاظتی برای  استفاده از تلفن همراه و کامپیوتر نکاتی را برای شرکت کنندگان بیان نمود.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

.

آمار بازدید       امروز: 678    ديروز: 1473    اين ماه: 55607    تاکنون : 2740152