جزئیات برگزاری مراسم هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

کد خبر: 825 تاریخ انتشار: 1400/9/2
دستورالعمل «برگزاری مراسم هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی» از سوی دهقانی فیروزآبادی ابلاغ شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی دستورالعمل «برگزاری مراسم هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۰» را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها ابلاغ کرد.

در این دستورالعمل آمده است: در راستای تحقق بخشی از اهداف اعلام شده در بند ۲-۷ سند تحول و تعالی دانشگاه و به‌منظور حضور یکپارچه و برگزاری هماهنگ مراسم هفته پژوهش و فناوری در سال جاری، همگام با ستاد ملی هفته پژوهش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ستادهای هفته پژوهش و فناوری مستقر در مراکز استان‌ها و بر اساس شرایط فراگیری بیماری کرونا، استان‌ها و واحدهای دانشگاهی تابع آن‌ها می‌توانند با همکاری ستاد پژوهش و فناوری استان و با رعایت نکات لازم و تمام دستورالعمل‌های بهداشتی مرتبط با بیماری کرونا مراسم هفته پژوهش و فناوری در بازه زمانی دهه آخر آذرماه برگزار کنند.

بر اساس این دستورالعمل؛ ستاد هفته پژوهش و فناوری در استان‌ها با عضویت رئیس استان (رئیس ستاد)، رئیس شورای پژوهش و فناوری استان، دو تن از رؤسای واحدهای دانشگاهی استان و یک تا سه تن از معاونان پژوهشی و فناوری یا معاونان علمی آن استان تشکیل شود.

همچنین ستاد هفته پژوهش و فناوری در واحدهای دانشگاهی با عضویت رئیس واحد (رئیس ستاد)، معاون پژوهش و فناوری یا معاون علمی واحد (دبیر ستاد)، معاونان و سه تن از اعضای هیئت‌علمی واحد به همراه مسئول روابط عمومی واحد (اعضای ستاد) تشکیل شود.

در این دستورالعمل تأکید شده است که واحدهای دانشگاهی با درجه ویژه، سطح ۱ و سطح ۲ می‌توانند به‌منظور تشویق و ترغیب پژوهشگران متناسب با گروه‌های آموزشی هفتگانه (علوم انسانی و هنر، فنی و مهندسی، معماری، کشاورزی، دامپزشکی، علوم پایه و علوم پزشکی «علوم پایه، پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی») یک پژوهشگر نمونه و واحدهای سطح ۳ تا سه پژوهشگر دارای شرایط را انتخاب و پس از اخذ تأیید استان، موردتقدیر قرار دهند.

بر اساس این دستورالعمل؛ ستاد هفته پژوهش و فناوری استان موظف است در کوتاه‌ترین زمان ممکن ضمن بررسی و تأیید امتیازهای پژوهشگران منتخب معرفی‌شده از سوی واحدها با شاخص‌های مربوطه، پژوهشگرانی را که در سه سال گذشته انتخاب و معرفی نشده‌اند را انتخاب کرده، ضمن تأیید و اعلام به واحدهای دانشگاهی، نفرات اول پژوهشگران در هر یک از گروه‌های هفتگانه (علوم انسانی، فنی و مهندسی، هنر و معماری، کشاورزی، دامپزشکی، علوم پایه، علوم پزشکی «علوم پایه، پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی») را به‌عنوان پژوهشگر برگزیده استان تشویق کنند.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

.

آمار بازدید       امروز: 742    ديروز: 1473    اين ماه: 55671    تاکنون : 2740216