انتصاب مدیرگروه رشته های کارشناسی و کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 822 تاریخ انتشار: 1400/9/2
دکتر علیرضا یکرنگی در حکمی مدیرگروه رشته حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی ، دکتر علیرضا یکرنگی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در حکمی دکتر بهزاد نیک کار را به سمت مدیر گروه رشته های کارشناسی ارشد و کارشناسی حسابداری به مدت یک سال منصوب کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در این حکم تاکید نموده، امید است باحضور کامل و کافی در انجام امور محوله و تلاش در جهت افزایش دانشجو، اجرای دقیق آیین نامه های آموزشی و پژوهشی و با اتکال به خداوند متعال در جهت پیشبرد اهداف مقدس دانشگاه آزاد اسلامی موفق باشید.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

.

آمار بازدید       امروز: 801    ديروز: 1473    اين ماه: 55730    تاکنون : 2740275