دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسربه استقبال نو دانشجویان رفت

کد خبر: 821 تاریخ انتشار: 1400/8/26
جلسه توجیهی و مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با حضور مسئولان دانشگاه و دانشجویان روز چهار شنبه 26 آبان ماه در سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، این جلسه به منظور تبیین مقررات آموزشی ،دانشجویی  وپژوهشی و آشنایی دانشجویان جدیدالورود با بخش های مختلف دانشگاه با حضور اعضای هیات رئیسه ، مدیران گروه های آموزشی ، کارکنان دانشگاه در سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در آیین استقبال از نودانشجویان ضمن خیرمقدم به این عزیزان گفت: دانشجویی موفق خواهد بود که با هدف و برنامه ریزی پا به عرصه تحصیل بگذارد، باید بالا ترین مدارج علمی را برای خود در نظر داشته باشید امیدوارم بتوانید از همه فرصت ها بهره ببرید و علم آموزی کنید تا در آینده شاهد حضور موثر شما در جامعه باشیم.

در ادامه سرهنگ سید جلیل نبوی فرمانده انتظامی شهرستان رامسر، ضمن خیر مقدم به دانشجویان ورودی جدید، به تشریح گوشه هایی از آسیب های اجتماعی اشاره کرد و گفت: قدرت ملت به نیروهای متخصص و کارآمد آن کشور بستگی دارد. از آنجایی دشمنان در دائما به دنبال فرصت ضربه زدن به شما جوانان هستند در سا لهای اخیر به آسیب های اجتماعی توجهی زیادی شده است.

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان رامسر در ادامه افزود: دو عامل درونی و عوامل محیطی و فرهنگی سبب بروز آسیب های اجتماعی در جوانان می گردد و آن چیزی که در بین جوانان شایع است استفاده از تلفن همراه بوده و در سال های اخیر عمده جرایمی که در این حوزه اتفاق می افتد کلاهبرداری اینترنتی است. بیش از 90 درصد فرار دختران و پسران نشأت گرفته از تلفن همراه است.

سرهنگ سید جلیل نبوی تاکید کرد : مهمترین عامل گرایش جوانان به اعتیاد عدم آموزش مناسب در دوران مدرسه و عدم توانایی نه گفتن به دوستان خود است. تبلیغات کاذب مواد مخدر صنعتی از جمله شادی ، هیجان و تمرکز بیشتر از جمله عوامل دیگر گرایش جوانان به سمت مواد مخدر می باشند.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی راستگو معاون دانشجویی و فرهنگی به بیان مسائل دانشجویی و فرهنگی از جمله تشکلهای سیاسی، نشریات دانشجویی، کانون های قرآن و عترت و تیم های ورزشی و... پرداخت و دکتر سید یاسر موسوی معاون علمی دانشگاه هم  پس از معرفی کارکنان حوزه خود ، در خصوص مسائل آموزشی و پژوهشی نکاتی را برای دانشجویان بیان نمود و در آخر هم دکتر محمدتقی یحیی پور معاون اداری و مالی واحد رامسر به راهنمایی روش های اخذ وام دانشجویی پرداخت.

همزمان با برگزاری این جلسه کانون های فرهنگی و هنری و هلال احمر اقدام به عضو گیری از دانشجویان ورودی جدید و ارائه گزارش فعالیتهای خود در سال گذشته پرداختند. و در پایان برای علاقمندان فیلم سینمایی هرهفته بررسی یک اثر از همومن سیدی  در سالن  سینما شهید آوینی دانشگاه به نمایش گذاشته شد.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

.

آمار بازدید       امروز: 710    ديروز: 1473    اين ماه: 55639    تاکنون : 2740184