برگزاری کارگاه آموزشی درآمدی بر امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر

کد خبر: 807 تاریخ انتشار: 1400/7/9
کارگاه فرهنگی آموزشی امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر به‌صورت مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از رامسر، کارگاه فرهنگی آموزشی امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه و همکاری دفتر توانمندسازی و آموزش‌های کاربردی در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ششم و هفتم مهر به‌صورت مجازی در بستر سامانه دانشگاه هوشمند در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

این کارگاه با سخنرانی حجت‌الاسلام محمود علیخانی امام جمعه شهرستان رامسر ویژه اعضای هیئت‌علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به مدت دو روز برگزار شد.

امام‌جمعه شهرستان رامسر در این کارگاه نخست با تشریح معنی امر و نهی، معروف و منکر به بیان نکاتی در مورد آثار ترک، علم و آگاهی، روش‌های اهل‌بیت، وجوب عقلی امربه‌معروف نهی از منکر و مباحث فقهی پیرامون آن پرداخت.

علیخانی درمورد کاربرد روان‌شناسی در امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، مباحث جامعه‌شناسی و نقش آن در کنترل اجتماعی و شیوه‌های دعوت به‌خیر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم نکاتی را بیان کرد.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

.

آمار بازدید       امروز: 194    ديروز: 1109    اين ماه: 7616    تاکنون : 2692161