برگزاری مراسم زیارت عاشورا وغبارروبی مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به مناسبت هفته دفاع مقدس

کد خبر: 803 تاریخ انتشار: 1400/6/31
با همت معاونت دانشجویی و فرهنگی ، بسیج کارکنان و کانون بسیج اساتید دانشگاه مراسم قرائت دعای روح بخش زیارت عاشورا و آیین غبار روبی و عطر افشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس با هدف تجدید میثاق با شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس مراسم قرائت دعای روح بخش زیارت عاشورا و غبار روبی و عطر افشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با حضور رئیس ، معاونین ، مسئول بسیج اساتید ، مسئول بسیج کارکنان دانشگاه و جمعی از کارکنان و استادان در بوستان این واحد دانشگاهی برگزار گردید.

در ادامه حضار ضمن زیارت ، قرائت فاتحه و غبار روبی مزار شهدای گمنام با آرمانهای شهیدان انقلاب اسلامی تجدید میثاق نمودند.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

.

آمار بازدید       امروز: 143    ديروز: 1109    اين ماه: 7565    تاکنون : 2692110