تمدید مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون در مقاطع کارشناسی و کاردانی دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 796 تاریخ انتشار: 1400/6/2
مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کاردانی پیوسته و ناپیوسته مهرماه ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت‌نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی که در مقاطع کارشناسی و کاردانی پیوسته و ناپیوسته نیمسال اول پذیرش آن‌ها به‌صورت صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی است، تا دوشنبه 15 شهریور تمدید شد.

داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت‌نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط با تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

.

آمار بازدید       امروز: 1853    ديروز: 1674    اين ماه: 9504    تاکنون : 2646521