برنامه زمانبندی انتخاب واحد و حذف و اضافه نیمسال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد + جدول

کد خبر: 795 تاریخ انتشار: 1400/6/2
جزئیات برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول ۱۴۰۱-۱۴۰۰ اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جزئیات برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ اعلام شد.

بر اساس این برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول توسط سامانه آموزشیار انجام می‌شود و از ۱۳ شهریور الی ۲۵ شهریور ادامه دارد.

همچنین حذف و اضافه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول از ۳ مهرماه لغایت ۱۰ مهرماه انجام خواهد شد.

لازم به ذکر است انتخاب واحد ورودی‌های جدید توسط واحد دانشگاهی انجام می‌شود.

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای انتخاب واحد در نیمسال اول سال جاری باید به سامانه آموزشیار به آدرس http://edu.iau.ac.ir مراجعه کنند.

برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۴۰۱ به شرح جداول زیر است:

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

.

آمار بازدید       امروز: 2000    ديروز: 1674    اين ماه: 9651    تاکنون : 2646668