مراسم شام غریبان شهدای دشت کربلا در جوار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 791 تاریخ انتشار: 1400/5/29
دانشگاهیان و مردم شریف شهرستان رامسر به یاد امام حسین(ع) ویاران باوفایش، مراسم شام غریبان شهدای دشت کربلا را در جوار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد رامسر، مراسم شام غریبان شهدای دشت کربلا پس از اقامه نماز مغرب و عشا و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین گرگانی و مديحه سرايي و نوحه خواني مداحان اهل بيت آقایان زیتونی و امیر عسگری با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در جوار مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی رامسر برگزار شد.

گفتنی است با همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، راهیان نماز و قرارگاه جهادی ولی امر شهرستان رامسر، مراسم عزاداری ماه محرم امسال باشکوه تر از سال گذشته به مدت ده شب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار گردید.

خبرهای مرتبط

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

.