انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی تا ۳۰ مردادماه ادامه دارد

کد خبر: 788 تاریخ انتشار: 1400/5/23
انتخاب رشته داوطلبان کنکور در دانشگاه آزاد اسلامی تا ۳۰ مردادماه از طریق سامانه این دانشگاه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، انتخاب رشته متقاضیان رشته‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی شرکت‌کننده در آزمون سراسری(به‌جز رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی) از روز پنج‌شنبه ۱۴ مرداد آغاز شد و تا ساعت ۲۴شنبه ۳۰ مرداد ادامه خواهد داشت.

داوطلبان برای انتخاب رشته باید به سامانه دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org مراجعه و نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

داوطلبانی که علاوه بر گروه آزمایشی اصلی در گروه‌های هنر و زبان خارجی شرکت کرده‌اند و مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، می‌توانند رشته‌محل‌های این گروه را در میان انتخاب‌های یک صدگانه خود درج کنند.

داوطلبان گروه تجربی که مجاز به انتخاب رشته شده‌اند و قصد ادامه تحصیل در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی را دارند باید از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور انتخاب رشته کنند.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

.

آمار بازدید       امروز: 130    ديروز: 1109    اين ماه: 7552    تاکنون : 2692097