بازدید مشاورعالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران از واحد رامسر

کد خبر: 777 تاریخ انتشار: 1399/12/18
مشاورعالی رئیس و مدیر کل امور حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران از بخش‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، سید سیاوش میرشفیعی مشاورعالی رئیس و عباس عرب خزائلی مدیر کل امور حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران از بخش‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر بازدید و در نشست هیئت رئیسه، معاونان و مدیران این دانشگاه شرکت کردند.

میرشفیعی در این بازدید از تجهیزات، امکانات و آزمایشگاه های دانشگاه و هنرستان سما بازدید نموده و از نزدیک با دانشجویان، کارکنان و استادان صحبت کرد.

مشاور عالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در این جلسه سیاست‌های کلان دانشگاه و راهکارهای برون‌رفت از مشکلات و محدودیت‌های موجود را تبیین و برجذب دانشجو بیشتر و درآمدزایی غیرشهریه‌ای از طریق طرح‌های پژوهشی و شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید کرد.

برچسب‌ها : استان مازندران - بازدید - سید سیاوش میرشفیعی - مدیر کل حقوقی - مشاور عالی

آمار بازدید       امروز: 970    ديروز: 896    اين ماه: 52783    تاکنون : 2390276