با حکمی از سوی جهان‌بین؛ سرپرست اداره کل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد

کد خبر: 775 تاریخ انتشار: 1399/11/27
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، سرپرست اداره کل امور دانشجویی را منصوب کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، مهران صلواتی را به‌عنوان سرپرست اداره کل امور دانشجویی منصوب کرد.

در متن حکم جهان‌بین آمده است:

«جناب آقای مهران صلواتی

با سلامت و تحیت

با توجه به استعفای برادر ارجمند جناب آقای دکتر صامت که از مدت‌ها پیش به این‌جانب تحویل شده بود و ضمن قدردانی از زحمات ارزشمند ایشان در سال‌های طولانی تصدی معاونت و نیز اداره کل امور دانشجویی، جنابعالی را که دارای تعهد، نیروی جوانی و تجربه گران‌قدر در مدیریت‌های گوناگون هستید، به‌عنوان سرپرست اداره کل امور دانشجویی منصوب می‌کنم.

انتظار می‌رود در ادامه فعالیت‌های گذشته و با نگاه تحولی در جایگاه سیاست‌گذاری، پشتیبانی و نظارت، نسبت به ارتقای جایگاه و خدمات مراکز مشاوره، ساماندهی و ارتقای وضعیت سراهای دانشجویی، بوفه‌ها و سلف‌ها، نقل و انتقالات دانشجویی، تخفیف‌ها و کمیته‌های انضباطی در واحدهای دانشگاهی و... با رعایت کامل ضوابط و مقررات و با نگاه حمایتی از دانشجویان، اقدام فرمایید.

مجدداً ضمن تشکر فراوان از خدمات و زحمات جناب آقای صامت، برای جنابعالی آرزوی مزید توفیقات دارم.»

برچسب‌ها : فرزاد جهان‌بین - معاون دانشجویی و فرهنگی - مهران صلواتی

آمار بازدید       امروز: 254    ديروز: 1430    اين ماه: 12841    تاکنون : 2350334