ارتقای مرتبه عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی رامسر به استادیاری

کد خبر: 772 تاریخ انتشار: 1399/11/12
مرتبه علمی عضو هیات علمی گروه حسابداری واحد رامسر با حکم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادیاری ارتقا یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ارتقای مرتبه علمی بهزاد نیک کار عضو هیات علمی گروه حسابداری این واحد دانشگاهی را به استادیاری ابلاغ کرد.

محمد مهدی طهرانچی درحکم بهزاد نیک کار با توجه به کسب مدرک تحصیلی دکتری تخصصی در رشته «حسابداری» آورده است: بر اساس مصوبات یکصد و پنجاه وهشتمین نشست هیات ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ ۹۹/۰۳/۲۷ به مرتبه استادیاری ارتقا می‌یابید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حکم نیک کار ابراز امیدواری کرده در مرتبه جدید نیز با تائیدات خداوند تبارک و تعالی منشأ خدمات بهتر و ارزشمندتری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام‌های موثرتری بردارید.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

.

آمار بازدید       امروز: 740    ديروز: 1473    اين ماه: 55669    تاکنون : 2740214