تصویب دستورالعمل اجرایی پیشگیری و بررسی تخلفات علمی-پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 771 تاریخ انتشار: 1399/11/6
دستورالعمل اجرایی پیشگیری و بررسی تخلفات علمی-پژوهشی در هشتمین جلسه کمیته بررسی تخلفات علمی-پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی تصویب گردید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا  هشتمین جلسه کمیته بررسی تخلفات علمی-پژوهشی روز ‌شنبه ۴ بهمن ۹۹ با حضور اعضای کمیته در سالن کنفرانس بلوک ۶ دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه ملکی‌تبار، رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان دبیر جلسه، عناوین و دستورالعمل جلسه را تشریح نموده سپس صانعی پیشنهادات مرکز حقوقی دانشگاه در خصوص دستورالعمل اجرایی پیشگیری و بررسی تخلفات علمی-پژوهشی دانشگاه را مطرح کردند که پس از بحث و تبادل نظر، مورد تصویب اعضا قرار گرفت و مقرر گردید پس از تأیید و امضا ریاست دانشگاه به واحدهای دانشگاهی ابلاغ گردد.

دستورالعمل نحوه پیشگیری و بررسی تخلفات علمی-پژوهشی دانشگاه به منظور اعمال سیاست‌های پیشگیرانه و بررسی دقیق تخلفات علمی – پژوهشی در واحدهای دانشگاهی، مطابق با قوانین و اسناد بالادستی مرتبط، ضمن تطبیق با مقتضیات دانشگاه تدوین گردیده است.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

.

آمار بازدید       امروز: 664    ديروز: 1473    اين ماه: 55593    تاکنون : 2740138