امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی غیرحضوری برگزار می‌شود

کد خبر: 770 تاریخ انتشار: 1399/11/1
سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی غیرحضوری برگزار می‌شود.

احمد حیدری در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اعلام کرد: تغییری در نحوه برگزاری امتحانات دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد نشده و امتحانات پایانی در تمامی مقاطع تحصیلی به‌صورت مجازی و از طریق سیستم آموزش مجازی دانشگاه برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: امتحانات دانشجویان جدید از ۱۶ بهمن‌ماه آغاز می‌شود، سایر دانشجویان نیز از ۴ بهمن‌ماه در امتحانات حاضر می‌شوند.

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی به اساتید توصیه کرد: بر اساس بخشنامه‌ای که در این زمینه صادر شده، استادان می‌توانند بخشی از نمره پایان‌ترم به فعالیت‌های کلاسی اختصاص دهند.

وی درباره نحوه برگزاری نیم‌سال تحصیلی آینده افزود: اگر ستاد ملی مبارزه با کرونا در این زمینه تصمیم جدیدی را اتخاذ کند دانشگاه آزاد اسلامی نیز بر اساس آن عمل خواهد کرد.

حیدری ادامه داد: بر اساس تقویم آموزشی دانشگاه ثبت‌نام نیم‌سال دوم دانشجویان از ۱۱ آغاز می‌شود و تا ۳۰ بهمن‌ماه ۹۹ خواهد داشت. کلاس‌های درسی دانشجویان پزشکی و غیرپزشکی نیز از ۲ اسفندماه  آغاز می‌شود.

برچسب‌ها : امتحانات پايان ترم - دانشگاه آزاد اسلامی - غیر حضوری

آمار بازدید       امروز: 272    ديروز: 1430    اين ماه: 12859    تاکنون : 2350352