با صدور حكمی صورت گرفت؛ انتصاب معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 767 تاریخ انتشار: 1399/10/23
معاون علمی واحد رامسر با حكمی از سوی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکترسید یاسر موسوی با صدور حكمی از سوی دکترعلیرضا یکرنگی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به‌عنوان معاون علمی این واحد دانشگاهی منصوب شد.

در بخشی از این حكم آمده است: نظر به‌مراتب تخصص و تجربه جنابعالی به‌موجب این حكم به‌عنوان معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر منصوب می‌شوید. امید است با توكل به خداوند متعال و با صداقت كاری، امانت‌داری و قانونمندی در انجام امور محوله موفق باشید.

دکتر سید یاسر موسوی دارای مدرک دكتری معماری، استادیار و عضو هیئت علمی تمام‌وقت گروه معماری واحد رامسر است.وی پیش‌ازاین به‌عنوان مدیرگروه رشته معماری، رییس باشگاه پژوهشگران جوان، عضو شورای آموزشی با واحد رامسر همكاری داشته است.

دکترعلیرضا یکرنگی در این مراسم ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر سید یاسر موسوی از زحمات و خدمات ارزنده دکتر سید مهدی مهنما معاون سابق علمی واحد رامسر قدردانی نمود.

برچسب‌ها : سید مهدی مهنما - سید یاسر موسوی - معاون علمی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 295    ديروز: 6400    اين ماه: 41001    تاکنون : 2286381