ارتقای مرتبه علمی مدیرگروه رشته های هوافضا ، مهندسی پزشکی و مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی رامسر به استادیاری

کد خبر: 764 تاریخ انتشار: 1399/10/17
مرتبه علمی دکتر محدثه فدایی عضو هیات علمی و مدیرگروه رشته های هوافضا، مکانیک و مهندسی پزشکی واحد رامسر با حکم دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادیاری ارتقا یافت.

دکترطهرانچی در حکم خانم محدثه فدایی با توجه به کسب مدرک تحصیلی دکتری تخصصی در رشته «مهندسی هوافضا» آورده است: بر اساس مصوبات یکصد و پنجاه و پنجمین نشست مورخ 25/08/99هیات ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ 28/05/99 به مرتبه استادیاری ارتقا می‌یابید.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حکم خانم فدایی ابراز امیدواری کرده در مرتبه جدید نیز با تائیدات خداوند تبارک و تعالی منشأ خدمات بهتر و ارزشمندتری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام‌های موثرتری بردارید.

برچسب‌ها : ارتقا مرتبه علمی - استادیاری - دکتر محدثه فدایی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 356    ديروز: 6400    اين ماه: 41062    تاکنون : 2286442