رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درگذشت آیت الله محمدتقی مصباح یزدی را تسلیت گفت

کد خبر: 762 تاریخ انتشار: 1399/10/13
دکتر طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی درگذشت آیت الله مصباح یزدی را تسلیت گفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی درگذشت آیت الله مصباح یزدی را تسلیت گفت.

متن پیام تسلیت به شرح زیر است:

انالله و انا الیه راجعون

درگذشت عالم ربانی و فیلسوف و فقیه عالیقدر حضرت آیت الله محمدتقی مصباح یزدی بنیانگذار موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) موجب تاسف و تالم شد.

این فقیه اندیشمند در طول حیات پربرکت شان به عنوان استاد برجسته حوزه، نقش موثری در رشد فلسفه اسلامی، تولید آثار ارزشمند علمی و شاگردان متفکر داشتند و بی تردید تالیفات به جای مانده از ایشان راهگشا و راهنمای خوبی برای شاگردان این دانشمند گرانقدر خواهد بود.

اینجانب، این ضایعه را به مقام معظم رهبری، بیت معزز ایشان و حوزه علمیه تسلیت گفته و از خداوند رحمان و غفار برای آن عالم ربانی، مغفرت و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و سلامتی مسئلت دارم.

محمدمهدی طهرانچی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

برچسب‌ها : آیت الله مصباح یزدی - پیام تسلیت - دکتر طهرانچی

آمار بازدید       امروز: 338    ديروز: 6400    اين ماه: 41044    تاکنون : 2286424