ثبت‌نام نقل و انتقال دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۵دی‌ماه ادامه دارد/ آخرین آمار ثبت‌نام‌ها

کد خبر: 759 تاریخ انتشار: 1399/10/9
مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از ثبت بیش از ۱۸۰۰ درخواست نقل و انتقال دانشجویی در سامانه منادا خبر و گفت: ثبت درخواست دانشجویان متقاضی میهمانی یا انتقال از ابتدای دی‌ماه آغاز شد و تا ۱۵ دی‌ماه ادامه دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، علیرضا صامت، مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ابلاغ «دستورالعمل اجرایی نقل و انتقال دانشجویی در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹»، گفت: تا امروز بیش از ۱۸۰۰ دانشجو با مراجعه به سامانه منادا به آدرس https://monada.iau.ir درخواست مهمانی و نقل و انتقال خود را ثبت کرده‌اند.

وی ادامه داد: دانشجویان متقاضی نقل و انتقال تا ۱۵ دی‌ماه فرصت دارند تا با مراجعه به این سامانه درخواست خود را ثبت کنند.

وی با بیان اینکه درخواست نقل و انتقال دانشجویی تنها از طریق سامانه منادا امکان‌پذیر است، افزود: به منظور تسریع در رسیدگی به درخواست‌ها، دانشجویان متقاضی میهمانی یا انتقال باید در زمان تعیین شده (اول تا ۱۵ دی‌ماه) درخواست خود را در سامانه ثبت کنند تا پس از بررسی، نتایج نهایی پیش از آغاز ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی مشخص شود.

مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: تمامی مراحل پیگیری و اعلام نتایج نقل و انتقالات دانشجویی از طریق سامانه منادا اطلاع‌رسانی خواهد شد.

برچسب‌ها : سامانه منادا - مدیرکل اموردانشجویی - نقل و انتقالات

آمار بازدید       امروز: 290    ديروز: 6400    اين ماه: 40996    تاکنون : 2286376