کد خبر: 746 تاریخ انتشار: 1399/8/7
کارنامه داوطلبان آزمون‌های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، کارنامه داوطلبانی که در آزمون دکتری تخصصی ۱۳۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی دعوت به مصاحبه شدند و در جلسه مصاحبه حضور داشتند،  همچنین کارنامه متقاضیانی که در آزمون کارشناسی ارشد مجاز شده و در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب رشته کرده‌اند، در پایگاه اعلام نتایج مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.org  قرار گرفت.

برچسب‌ها : دکتری - کارشناسی ارشد - کارنامه

آمار بازدید       امروز: 904    ديروز: 1192    اين ماه: 23455    تاکنون : 2210237