آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دوره کارشناسی ارشد ۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 745 تاریخ انتشار: 1399/8/7
ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دوره کارشناسی ارشد ۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی از طریق سامانه آموزشیار آغاز می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی روز دوشنبه ۵ آبان توسط سازمان سنجش آموزش کشور بر روی سامانه www.sanjesh.org قرار گرفت.

کارنامه داوطلبانی که در دانشگاه آزاد اسلامی مجاز شده و انتخاب رشته کرده‌اند، متعاقباً از طریق سامانه اعلام نتایج مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.org منتشر خواهد شد.

پذیرفته‌شدگان می‌توانند از روز چهارشنبه ۷ آبان‌ماه با مراجعه به سامانه آموزشیار به آدرس edu.iau.ac.ir و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت‌نام خود به صورت مجازی اقدام کنند.

پذیرفته‌شدگان محل‌های دانشگاهی برای اطلاع از زمان و چگونگی تحویل مدارک به آدرس سایت واحددانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه کنند.

پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند برای اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت‌نام به راهنمای ثبت نام که در سامانه این مرکز به آدرس sanjesh.iau.ir قرار گرفته است، مراجعه کنند.

برچسب‌ها : آغاز ثبت نام - کارشناسی ارشد - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 954    ديروز: 1192    اين ماه: 23505    تاکنون : 2210287