وبینار تحلیل معارف دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

کد خبر: 739 تاریخ انتشار: 1399/7/9
با همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، وبینار تحلیل معارف دفاع مقدس با سخنرانی سردار جمشید حجتی نیا رئیس ستاد تیپ مهندسی 45 جوادالائمه در جنگ تحمیلی به مناسبت هفته دفاع مقدس در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سردار حجتی نیا در این وبینار برجستگی ییشوای نهضت، ولایت پذیری مردم ،اعتماد به جوانان و امدادهای غیبی را از عوامل پیروزی درهشت سال دفاع مقدس برشمرد.
وی در مقابل،ضعف در ولایت پذیری مردم و تشتت آرا در بین احزاب و گروه ها را از دلایل دور شدن از ارزشهای دفاع مقدس دانست در ادامه گفت: امروزه ترس ازانجام  دادن کارهای بزرگ توسط جوانان و نگاه دنیا طلبانه مسئولان از عوامل مهم عدم اعتماد به جوانان است.
رئیس ستاد تیپ مهندسی 45 جوادالائمه در ادامه به وظیفه حساس نخبگان فرهنگی، علمی و سیاسی در خصوص رشادت های ایثارگران و رزمندگان دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: بکارگیری تجربه و انتقال فرهنگ و معارف دفاع مقدس، جهاد علمی، مسئولیت پذیری و جهاد همه جانبه مسئولان و سیاست مداران از وظایف مهم نخبگان در این امر می باشد.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

.

آمار بازدید       امروز: 867    ديروز: 1102    اين ماه: 1969    تاکنون : 2538896