انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

کد خبر: 733 تاریخ انتشار: 1399/6/16
انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آن دسته از داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ که براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته شده‌اند و علاقه مند به انتخاب رشته/محل‌های دایر در دانشگاه آزاد اسلامی هستند، می‌توانند با استفاده از کد دسترسی انتخاب رشته مندرج در ذیل کارنامه سازمان سنجش از از امروز یک‌شنبه ۱۶ شهریور لغایت ساعت ۲۴ روز سه‌شنبه ۲۵ شهریور ماه با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرس www.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

دفترچه راهنمای انتخاب رشته بر روی سامانه فوق در دسترس داوطلبان قرار گرفته شده است.

همچنین به متقاضیان تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی توصیه می‌شود قبل از انتخاب رشته نسبت به مطالعه دفترچه راهنما اقدام کنند.

برچسب‌ها : انتخاب رشته - دانشگاه آزاد اسلامی - کارشناسی ارشد

آمار بازدید       امروز: 1511    ديروز: 1895    اين ماه: 8209    تاکنون : 2079973