قابل توجه دانشجویانی که قصد دارند در نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ از پایان نامه خود دفاع نمایند

کد خبر: 707 تاریخ انتشار: 1399/4/21

👈👈کارشناسی ارشد

♦️♦️به اطلاع آندسته از دانشجویانی که قصد دارند در نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ از پایان نامه خود دفاع نمایند می رساند :

♦️♦️ فقط تا تاریخ ۳۰ تیر ۱۳۹۹ فرصت دارند تاییدیه گروه مربوطه را دریافت نمایند.

♦️♦️ دانشجویان عزیز می بایست قبل از ۳۰ تیرماه با هماهنگی استاد راهنما و مدیر گروه نسبت به بارگذاری مستندات پروپوزال خود در سامانه پژوهشیار اقدام نمایند. در غیر این صورت مطابق دستورالعمل سامانه پژوهشیار ، انجام فرآیند دفاع امکانپذیر نمی باشد.

برچسب‌ها : تاییدیه گروه - ثبت پایان نامه - سامانه پژوهشیار - کارشناسی ارشد

آمار بازدید       امروز: 1388    ديروز: 2276    اين ماه: 38047    تاکنون : 1994288