بازدید رئیس اداره نظارت و ارزیابی عملکرد منطقه ۳ از محل برگزاری امتحانات پایان‌ترم

کد خبر: 706 تاریخ انتشار: 1399/4/10
در واحد رامسر صورت گرفت؛ رئیس اداره نظارت و ارزیابی عملکرد منطقه ۳ استان های گیلان، مازندران و گلستان به‌صورت سرزده از محل برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر بازدید کرد.

در واحد رامسر صورت گرفت؛
رئیس اداره نظارت و ارزیابی عملکرد منطقه ۳ استان های گیلان، مازندران و گلستان  به‌صورت سرزده از محل برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، دکتر رضا طاهری رئیس اداره نظارت و ارزیابی عملکرد منطقه ۳ گیلان ، مازندران و گلستان ظهر امروز به‌صورت سرزده از محل برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان در ساختمان آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر بازدید و با تعدادی از دانشجویان و مسئولان برگزاری امتحانات گفتگو کرد.

دکتر طاهری در این بازدید ضمن تاکید بر رعایت نکات بهداشتی و استفاده اجباری از ماسک، از مناسب بودن فضا، محل امتحانات و رعایت فاصله اجتماعی توسط دانشجویان ابراز رضایت و از مسئولان و برگزارکنندگان حوزه امتحانات قدردانی و تشکر کرد.

برچسب‌ها : بازدید سرزده - دکتر طاهری - نظارت و ارزیابی

آمار بازدید       امروز: 714    ديروز: 1561    اين ماه: 42740    تاکنون : 1931212