فرمانده سپاه شهرستان رامسر: شهید چمران جامع اضداد بود

کد خبر: 704 تاریخ انتشار: 1399/4/2
به مناسبت 31خرداد، سالروز شهادت دکتر چمران ، آیین گرامیداشت روز ملی بسیج اساتید با حضور سرهنگ محمدرضا خمسیه فرمانده سپاه شهرستان رامسر، اساتید بسیجی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در نمازخانه این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، فرمانده سپاه شهرستان رامسر در مراسم گرامیداشت سالروز شهادت دکترچمران ضمن بیان نکاتی در خصوص ایمان و عمل صالح و اهمیت وجودی آن در کنارعلم و دانش گفت : مجموعه سپاه و بسیج مولود انقلاب اسلامی بوده و برای حفظ ، بقا و پیاده سازی اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی در دانشگاه ها ، ادارات و زندگی شخصی افراد شکل گرفته است.

سرهنگ محمدرضا خمسیه در ادامه افزود: ۳۱ خرداد ماه به مناسبت شهادت شهید چمران، به نام بسیج اساتید نامگذاری شده است، شهید چمران نه تنها یک فرمانده نظامی بلکه یک انسان عالم ، عارف و مجاهد بود که در واقع شخصیت وی یک جامع اضداد و رزمنده شجاع همیشه در صحنه بود.

فرمانده سپاه رامسر تصریح کرد: از همان سال های اول شکل گیری انقلاب اسلامی دشمنان سعی کردند با نفوذ در مراکز علمی و جریانات حزبی از جمله ورود به دانشگاه ها و مدارس ، تفکرات آنها را نسبت به نظام اسلامی تغییر دهند.

وی در پایان گفت: امروز ما قدردان ایثارو مجاهدت اساتید گرانقدری هستیم که تلاش می کنند پایه ریز تفکرات ناب در جامعه اسلامی باشند.

فرمانده سپاه رامسر در این مراسم با اهدا یک لوح سپاس از تلاش های دکتر محمدتقی یحیی پورمسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر قدردانی نمود . همچنین در این مراسم از نفرات برتر مسابقه زندگی نامه شهید چمران به قید قرعه تقدیر به عمل آمد و در پایان با حضور در یادمان شهدای گمنام دانشگاه و قرائت فاتحه و غبارروبی مزار دو شهید بار دیگر با آرمان های این شهدا تجدید میثاق کردند.

برچسب‌ها : بسیج اساتید - سرهنگ خمسیه - فرمانده سپاه - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 685    ديروز: 1561    اين ماه: 42711    تاکنون : 1931183