بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر از روند برگزاری امتحانات در این واحد دانشگاهی

کد خبر: 703 تاریخ انتشار: 1399/3/31
دکتر علیرضا یکرنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر و دکتر سید مهدی مهنما معاون علمی این واحد دانشگاهی از روند برگزاری امتحانات نیمسال دوم 99-98 بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، صبح امروز دکتر علیرضا یکرنگی رئیس دانشگاه و دکتر سید مهدی مهنما معاون علمی این واحد دانشگاهی از روند برگزاری امتحانات نیمسال دوم 99-98 بازدید کردند و نکات لازم برای حفظ سلامتی دانشجویان و عوامل اجرایی دانشگاه را به این عزیزان گوشزد نمودند.

برچسب‌ها : بازدید - دکتر سید مهدی مهنما - دکتر علیرضا یکرنگی

آمار بازدید       امروز: 821    ديروز: 1561    اين ماه: 42847    تاکنون : 1931319