بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر از روند برگزاری امتحانات در این واحد دانشگاهی

کد خبر: 703 تاریخ انتشار: 1399/3/31
دکتر علیرضا یکرنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر و دکتر سید مهدی مهنما معاون علمی این واحد دانشگاهی از روند برگزاری امتحانات نیمسال دوم 99-98 بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، صبح امروز دکتر علیرضا یکرنگی رئیس دانشگاه و دکتر سید مهدی مهنما معاون علمی این واحد دانشگاهی از روند برگزاری امتحانات نیمسال دوم 99-98 بازدید کردند و نکات لازم برای حفظ سلامتی دانشجویان و عوامل اجرایی دانشگاه را به این عزیزان گوشزد نمودند.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

.

آمار بازدید       امروز: 878    ديروز: 1102    اين ماه: 1980    تاکنون : 2538907