امتحانات نیمسال دوم 99-98 دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر آغاز شد.

کد خبر: 702 تاریخ انتشار: 1399/3/31
امتجانات نیمسال دوم 99-98 دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با رعایت پروتکل های بهداشتی و نظارت مستقیم کارشناسان مرکز بهداشت و درمان شهرستان رامسر آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ، همزمان با آغاز امتحانات نیمسال دوم 99-98 در این واحد دانشگاهی، دانشجویان قبل از ورود به جلسه امتحان با دستگاه تب سنج لیزری میزان حرارت بدن آنها کنترل شده و در صورت مشاهده موارد مشکوک با مرکز بهداشت و درمان شهرستان رامسر هماهنگی های لازم انجام می گیرد.

لازم به ذکر است استفاده از ماسک و دستکش برای حضور در جلسه امتحان  برای دانشجویان و عوامل اجرایی الزامیست.

گفتنی است پس از پایان هر جلسه امتحان فضای امتحان و صندلی ها با مواد ضدعفونی کننده پاکسازی می گردد.

برچسب‌ها : امتحانات - پروتکل های بهداشتی - حضوری

آمار بازدید       امروز: 660    ديروز: 1561    اين ماه: 42686    تاکنون : 1931158