امتحانات نیمسال دوم 99-98 دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر حضوری شد

کد خبر: 701 تاریخ انتشار: 1399/3/19
بنا به تصمیم دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، امتحانات پایان ترم نیمسال دوم ۹۹-۹۸ کلیه مقاطع تحصیلی ( کارشناسی ارشد- کارشناسی - کاردانی) با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و تحت نظارت کارشناسان مرکز بهداشت و درمان شهرستان رامسر از روز شنبه ۳۱ خرداد ماه بصورت حضوری برگزار می گردد.

اطلاعیه مهم امتحانات :

به اطلاع دانشجویان ،اساتید و کارکنان می رساند:

⚛️لذا به منظور حفظ سلامتی شما عزیزان رعایت نکات زیر در جلسه امتحان الزامیست:

🛑مراجعه به سایت salamat.gov.ir و تکمیل فرم خودارزیابی بیماری کرونا و تحویل نسخه چاپ شده فرم مذکور به امور آموزش دانشگاه.

🔴همراه داشتن ماسک ، دستکش، خودکار و ماشین حساب شخصی و ...

🔵همراه داشتن کارت ورود به جلسه امتحان.

🛑 حضور به موقع در محل برگزاری آزمون (نیم ساعت قبل از شروع امتحان)

🛑همراه نداشتن گوشی تلفن همراه و تحویل آن در محل ورودی دانشگاه .

🛑رعایت فاصله اجتماعی با سایر دانشجویان قبل و بعد از امتحان.

از اینکه درجهت هرچه بهتر برگزار شدن امتحانات، با عوامل برگزاری امتحان همراهی می‌کنید صمیمانه سپاسگزاریم.

برچسب‌ها : امتحانات - پایان ترم - کارت امتحان - نیمسال دوم 99-98

آمار بازدید       امروز: 793    ديروز: 1561    اين ماه: 42819    تاکنون : 1931291