برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با تفسیر سوره شورا بصورت مجازی

کد خبر: 694 تاریخ انتشار: 1399/2/8

موضوع: برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با تفسیر سوره شورا بصورت مجازی

به مناسبت ماه مبارک رمضان

مدت زمان آموزش و نحوه برگزاری : کارگاه آموزشی آشنایی با تفسیر سوره شورا با کد شناسه 33860 به مدت 32 ساعت از آغاز ماه مبارک رمضان بصورت آفلاین برگزار می گردد.

منبع آزمون: تفسیر نور حجت الاسلام والمسلمین قرائتی+ جزوه مدرس کارگاه(حجت الاسلام والمسلمین راستگو)

نحوه ثبت نام:  شرکت کنندگان می توانند بصورت حضوری یا ارسال نام و نام خانوادگی ، کد ملی و شماره همراه بصورت پیامک به شماره 09113959664 تا تاریخ 10 اردیبهشت ثبت نام نمایند.

آزمون پایان دوره :

کلیه شرکت کنندگان در طرح می بایست در آزمون پایانی دوره که 40 نمره دارد و به صورت الکترونیکی برگزار می شود شرکت نمایند.(آزمون پایانی شامل 40 سوال چهارگزینه ای مشتمل بر 10 سوال ترجمه و 30 سوال مفاهیم و نکات تفسیری سوره شورا است.)

مزایای طرح برای شرکت کنندگان:

- صدور گواهی شرکت در کارگاه از سوی دفتر توانمند سازی دانشگاه به مدت 32 ساعت (برای شرکت کنندگانی که حداقل شصت درصد از نمره آزمون را کسب کنند).

- لوح تقدیر با امضای رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان به برگزیدگان(نفر اول تا سوم)

- اهداء کارت هدیه به میزانی که در شورای فرهنگی دانشگاه مصوب شود.

آزمون حفظ سوره مبارکه شورا :

- ملاک شرکت در مسابقه حفظ سوره مبارکه شورا، حضور در کارگاه یا آزمون نیست؛ بلکه کلیه استادان ، کارکنان و دانشجویان مجاز به شرکت در این آزمون هستند.

اهداء جوایز حفظ براساس مصوبه شورای فرهنگی و به دو گروه جداگانه تعلق می گیرد: الف: گروه مشترک کارکنان و اعضای هیأت علمی ب: گروه دانشجویان

برچسب‌ها : تفسير سوره شورا - كارگاه آموزشي - ماه مبارك رمضان

آمار بازدید       امروز: 829    ديروز: 1890    اين ماه: 12279    تاکنون : 1842223