سیستم آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی رامسر راه‌اندازی شد/ آغاز کلاس‌ها از ۱۵ فروردین

کد خبر: 691 تاریخ انتشار: 1399/1/14
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر گفت: «سیستم آموزش مجازی واحد رامسر با همكاری واحد‌الكترونيكی دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر گفت: «سیستم آموزش مجازی واحد رامسر با همكاری واحد‌الكترونيكی دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شد.»

علیرضا یکرنگی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در رامسر از برگزاری كلاس‌های جبرانی استادان به‌صورت آموزش مجازی در ایام تعطیلی عيد نوروز خبر داد و اظهار کرد: «همه كلاس‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در همه مقاطع تحصيلی از ۱۵ فروردین‌ به‌صورت آنلاين برگزار خواهد شد.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر گفت: «با توجه به‌ تعطیلی دانشگاه‌ها به‌منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و بر‌اساس بخشنامه‌ سازمان مركزی و تأکید مسوولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سامانه آموزش مجازی واحد رامسر راه‌‌اندازی شده و همه كلاس‌ها در همه مقاطع تحصيلی از ۱۵ فروردین‌ به‌صورت آنلاين برگزار می‌شود.»

یکرنگی افزود: «با راه‌اندازی زیرساخت لازم، فراهم‌سازی بستر اینترنتی، هماهنگی با استادان و اطلاع‌رسانی به دانشجويان، برخی از كلاس‌های جبرانی اين واحد دانشگاهی در سامانه واحد الكترونيكی دانشگاه آزاد اسلامی در ايام تعطيلات نوروزی در حال برگزاريست.»

وی گفت: «آموزش‌های لازم در این زمینه به استادان و دانشجویان داده شده و تیم پشتیبانی تمام کلاس‌های این دانشگاه را پوشش می‌دهد.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با‌ بيان‌ اينكه كلاس‌های مجازی و آموزش غیرحضوری فقط برای دروس نظری و نظری-عملی برگزار خواهد شد، افزود: «بنا بر اعلام معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشجویان هیچ دغدغه و نگرانی درباره برگزاری کلاس‌های عملی نداشته باشند؛ چراکه برنامه بر این است که کلاس‌های آزمایشگاهی و عملی در ترم جاری و در تابستان به‌صورت حضوری برگزار شود.»

برچسب‌ها : آموزش مجازی - کلاس آنلاین - واحد الکترونیکی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 646    ديروز: 1890    اين ماه: 12096    تاکنون : 1842040