پیام نوروزی رئیس دانشگاه آزاد اسلامي واحد رامسر

کد خبر: 684 تاریخ انتشار: 1399/1/1
دکتر عليرضا يكرنگي در پیامی فرا رسیدن سال نو و عید نوروز را به کلیه اقشار دانشگاهی به‌ویژه استادان، دانشجویان و کارمندان شریف و عزیز واحد رامسر تبریک گفت.

متن پيام تبريك دكتر يكرنگي  به اين شرح است:
بهار و فرا رسيدن سال جديد بهانه‌ای قشنگ و موعدی دل‌انگیز برای قدرشناسی از صمیمیت و همدلی شما عزيزان بوده  که همواره موثر و پویا  ما را در وصول اهداف عالیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، همراهی نمودید.
خدا را شاکریم که در سال 98 با تدابیر ارزنده جناب آقای دکتر طهرانچي، ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی ، دكتر كرمانيان رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان مازندران و به خصوص تلاش بی وقفه استادان، کارکنان و دانشجویان واحد رامسر، توانستیم در راستای تقویت هرچه بیشتر سطح علمی در دانشگاه و تحقق دستاورد های علمی و فرهنگی خانواده بزرگ دانشگاه حرکت نمائیم.
اینجانب ضمن تقدیر از زحمات و تلاش های ارزشمند همکاران گرامی در سال 98 ، فرا رسیدن سال نو و عید نوروز باستانی را به مردم شریف و فرهنگ دوست شهرستان رامسر، جامعه دانشگاهی، علی الخصوص استادان، کارکنان و دانشجویان گرامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر و سایر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی شهرستان تبریک عرض نموده، امید است در سال جدید با استعانت از ذات لایزال الهی و در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) با پیروی از منویات مقام عظمای ولایت آیت الله العظمی خامنه ای در راستای اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه آزاد اسلامی پیروز و سر بلند باشید.

برچسب‌ها : پيام نوروزي - تبريك سال جديد - دكتر يكرنگي - رييس دانشگاه

آمار بازدید       امروز: 355    ديروز: 1234    اين ماه: 24473    تاکنون : 1745755