مرتبه علمی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی رامسر به استادیاری ارتقا یافت.

کد خبر: 683 تاریخ انتشار: 1398/12/28
مرتبه علمی دکتر سید یاسر موسوی مدیر گروه و عضو هیات علمی گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به استادیاری ارتقا یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حکمی ارتقای مرتبه علمی سید یاسر موسوی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان ، مدیر گروه و عضو هیات علمی گروه معماری این واحد دانشگاهی را به استادیاری ابلاغ کرد.

دکتر طهرانچی در حکم سید یاسر موسوی با توجه به کسب مدرک تحصیلی دکتری تخصصی در رشته « معماری » آورده است: بر اساس مصوبات یکصد وچهل و پنجمین نشست هیات ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ فراغت از تحصیل به مرتبه استادیاری ارتقا می‌یابید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حکم موسوی ابراز امیدواری کرده در مرتبه جدید نیز با تائیدات خداوند تبارک و تعالی منشأ خدمات بهتر و ارزشمندتری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام‌های موثرتری بردارید.

برچسب‌ها : استادياري - دكتر سيد ياسر موسوي - مدير گروه معماري - مرتبه علمي

آمار بازدید       امروز: 223    ديروز: 1234    اين ماه: 24341    تاکنون : 1745623