میثاق دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسربا سردارسپهبد قاسم سلیمانی

کد خبر: 669 تاریخ انتشار: 1398/10/18
مراسم یادبود سردار بزرگ و پرافتخار اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور اعضای هیئت رئیسه، اساتید و کارکنان در نمازخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت الاسلام دکتر علی راستگو معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در این مراسم ضمن محکوم‌کردن حمله تروریستی آمریکا علیه سردار بزرگ اسلام و ایران، گفت: شهید قاسم سلیمانی به عنوان یک مجاهد بزرگ درعرصه ی بین الملل به خصوص درجبهه مقاومت اسلامی منطقه، نقشی بزرگ و بی بدیل در راه مبارزه با تروریست و ایجاد ثبات و آرامش در منطقه غرب آسیا داشته است.

وی در ادامه افزود: این شخصیت بزرگ مصداق عینی آیه ی شرفه ی" أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ "بودند و خالصانه حامی مستضعفان ومظلومان عالم بویژه مسلمان مظلوم درمنطقه بودند.

معاون دانشجویی و فرهنگی واحد رامسر با بیان اینکه فقدان این سردارعزیزسپاه اسلام برای همه ی ما و آزادی خواهان عالم تلخ است گفت : دشمنان بشریت باید بدانند درجبهه مقاومت بویژه محورمقاومت ایرانِ همیشه سرافراز، سلیمانی های فراونی وجود دارد که خواب خوش را چشمان آنها خواهد گرفت.

راستگو تصریح کرد: ایمان راسخ داریم که خداوند به برکت خون به ناحق ریخته این شهید سرافراز، شجره ی طیبه ی اسلام چنان بارورخواهد شد که ثمره ی آن نابودی استکبار جهانی و ریشه کن شدن شجره ی خبیثه استکبار جهانی و صهیونیست بین الملل، بوده و ما شاهد طلیعه ظهور مصلح کل مهدی موعد(عج) خواهیم بود.

در این مراسم کربلایی محمدرضا علیپور مداح اهل بیت (ع) برای شهادت مظلومانه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی نوحه‌سرایی کرد و کارکنان به عزاداری و سینه‌زنی پرداختند.

برچسب‌ها : سپهبد قاسم سلیمانی - عزاداری - واحد رامسر - یادبود

آمار بازدید       امروز: 1680    ديروز: 1762    اين ماه: 10753    تاکنون : 1632846