رئیس باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی رامسر منصوب شد

کد خبر: 667 تاریخ انتشار: 1398/10/10
دکتر سید یاسر موسوی به سمت رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ، بابك نگاهداری رئيس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در حکمی سید یاسر موسوی عضو هیئت علمی تمام‌وقت گروه معماری دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد رامسر را به سمت رئيس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان اين واحد دانشگاهی منصوب کرد.

دکتر سید یاسرموسوی در کارنامه علمی و اجرايی خود در دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد رامسر مديريت گروه آموزشی سه مقطع كارشناسی ارشد ، كارشناسی و کاردانی معماری و عضویت در شورای پژوهشی و آموزشی واحد را دارد.

دکتر علیرضا یکرنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در مراسم اهدا حکم، ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر سید یاسر موسوی در انجام امور محوله، از تلاش‌های حمیدرضا اشرفی اصفهانی رئیس سابق باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این واحد دانشگاهی تقدیر و تشکر نمود.

برچسب‌ها : انتصاب - باشگاه پژوهشگران جوان - دکتر سید یاسر موسوی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 1570    ديروز: 1762    اين ماه: 10643    تاکنون : 1632736