بازدید علمی دانشجویان مهندسی عمران واحد رامسر از سد مخزنی میجران

کد خبر: 665 تاریخ انتشار: 1398/10/2
دانشجویان رشته مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر از سد مخزنی از نوع خاکی میجران شهرستان رامسر بازدید علمی نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، گروهی از دانشجویان رشته مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد به همراه اعضای هیات علمی دانشگاه دکتر سمیه پوربخشیان و دکتر مجید پورامینیان مدیرگروه، از سد مخزنی از نوع خاکی با هسته آسفالتی میجران بازدید کردند. در این بازدید دانشجویان درس هیدرولیک و اصول مهندسی سد، ابزار دقیق و هیدرومکانیکال سد از نزدیک آشنا شدند.
سد میجران از نوع سنگریزه ای با هسته آسفالتی با ارتفاع ۵۴متر ، طول تاج ۱۸۶ متر و تراز سرریز جانبی ۴۸ متر می باشد که عملیات اجرایی آن با هدف تامین آب شرب و کشاورزی در سال ۱۳۸۲ به پایان رسیده است.

برچسب‌ها : بازدید علمی - سد میجران - مهندسی عمران - هسته آسفالتی

آمار بازدید       امروز: 563    ديروز: 2276    اين ماه: 37222    تاکنون : 1993463